Faberland süllyesztett trambulin otthonra!

Melyik az a gyerek, aki ne álmodna egy izgalmas süllyesztett trambulinról. Mondhatni mióta feltalálták ezt a gyártmányt, azóta nagy kedvenc az ifjoncok körében. Ezért sok tehetősebb szülő akar kedveskedni nekik egy ilyen játékeszközzel, csak gyakran előfordulhat, hogy nem tudják melyiket válasszák.

Ennek hatására gyakran elhanyagolják ezt a döntést a szülök, hiszen a süllyesztett trambulin a játszótéren is megtalálható. A gyerekek öröme pedig így is valós, hiszen nekik ez is ugyanakkora élmény, mintha otthon játszanának ezen. Maximum a használatának a gyakorisága lesz változó. Viszont elhihetitek nekünk, hogy hatalmas élmény, mikor otthon is van egy ilyen az udvarban és a gyerekek nagyon hálásak lesznek ezért.

A Faberland által kínált süllyesztett trambulin rendelkezik egy beépítőkerettel, illetve a szélén egy olyan gumilappal, amely megfelelően csillapítani tudja az ütéseket. Az ugrálófelület pedig ennek a centrumában található, mely leginkább sötét színű szintetikus műanyag részecskékből áll. Ennek a felépítésének köszönhetően számít egy teljesen biztonságos játszóeszköznek.

A gyerekek egyensúlyérzéke nagyon jelentős erősödik a használata közben és még ráadásul csodásan szórakoznak is. A játszótereken található típusok is kiválóak, de az igazán fantasztikus élményt az otthoni süllyesztett trambulin fogja nyújtani. Ez lehet köralakú, négyzet alakú vagy téglalap alakú és az ütéscsillapító gumilap színe pedig tetszés szerint rendelhető. Ha egy igazán nagyszerű minőséget szeretne pedig ebből, válasszon a Faberland választékából!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük