A piké póló

Nyáron nagyon sokszor találkozhatunk gombos nyakrészű, galléros férfi pólót viselő emberrel. Van, aki így van, aki úgy hordja, van aki felhajtott gallérral szereti, van aki szépen levasalva, és végig begombolva.

Azért is lehet, hogy nagyon sokszor láthatunk piké pólót, mert a legtöbb embernek jól áll, kényelmes és egyben sportos és elegáns is tud lenni. Ez a galléros férfi póló bár kezdetben sportoláshoz lett kitalálva, de az idők múlásával a könnyed és elegáns megjelenésű férfiakra lett jellemző ez a férfi póló divat, amivel a casual fogalma is megalapult.

A piké póló az elején csupán fehér színben volt megtalálható a piacon, de mára már a szivárvány összes színében vásárolhatunk belőle. Viseletének divatja is tovább formálódott azzal, hogy a laza esésű, de mégis testhez simuló póló öltönnyel is igazán megnyerő megjelenést kölcsönöz. A póló történetében kezdetben a nadrágba betűrve volt inkább viselve, de ma már választhatunk, hogy hogyan érezzük jobban magunkat benne, így kívül is hordhatjuk.

Egy kényes kérdés lehet a gallér felhajtása. Sokak számára vonzó, de rengeteg emberből egyenesen az ellenszenvet váltja ki.

A póló rendkívül sokféleképpen hordható darab, de az felöltözködéskor nagyon fontos az önkritika, hogy valóban olyan ruhadarabot hordjunk, ami előnyös számunkra.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük