A kerítés megfelelő magasságának kiválasztása az otthonában

A lakossági kerítés magassága körülbelül három láb és körülbelül nyolc láb között mozog, de a magasságának kiválasztásakor több tényezőt is figyelembe kell venni. Ahhoz, hogy otthonának tökéletes magasságot válasszon, meg kell határoznia a kerítés stílusát és rendeltetését, figyelembe kell vennie a helyét, és be kell tartania a helyi törvényeket és előírásokat.

Milyen célt szeretne elérni egy ilyen gyártmány kiválasztásával? Szeretne magánéletet az ideges szomszédoktól? Szeretné elkerülni a jogsértőket? Szeretné kutyáját és gyermekeit az udvaron tartani? Biztosítani szeretné úszómedencéjét?

A kerítés céljának meghatározásával szűkíti a magasságot és az anyagválasztékot.

 

Dekoratív: Ezek a díszelemek inkább az esztétika, mint a biztonság kedvéért szolgálnak. Általában a körülbelül három-négy láb magas, dekoratív elemeket kovácsoltvasból, vinyl panelekből, cső alakú rudakból és más fémekből készítenek.

Magánélet megörző: Fa, vinyl és láncszemek formájában kapható, hat láb magas, privát gyártmány, mely általában elegendő ahhoz, hogy a szomszédok ne nézzenek be az ablakokba és az udvarba.

Határ: Gyakran hozzáadják az otthonhoz, hogy világos határvonalat hozzanak létre az udvar és az utca vagy a szomszéd között, ezek az elemek gyakran három láb magasak az elülső udvarokban és hat láb magasak a hátsó udvarokban.

Kutya: A fontos kérdés: „Milyen magasra tudnak ugrani a kutyái?” A négy láb magas kerítések a legtöbb kutya számára megfelelőek, de a hat láb magas gyártmányokra szükség lehet nagyobb fajták vagy magasabb ugrók számára.

Medence: A medence kerítései távol tartják a hívatlan vendégeket, és biztonságban tartják az embereket és a háziállatokat.

Kert: A három-négy lábas gyártmány lehetővé teszi, hogy virágokat vagy zöldségeket termesszen, miközben nagy állatokat tart. Ha a kisebb állatok gondot okoznak, fontolja meg a szilárd kerítést.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük