Minden lakásba parketta

Amennyiben olyan padló megoldásban gondolkodik az ember, ami akár kitart egész életünk során, a parketta lehet erre az ideális jelölt. Bár ez eleinte ódivatú hatást juttat eszünkbe, amikor még nagyszüleinknél lépkedtünk a szobában, azonban ez a típus sem vesztett imázsából azóta, sőt!

Némi leleményességgel, ha az ember a mai technológiával helyezi le, a parketták igenis egyedülálló, meghitt hangulatot képesek kölcsönözni lakásunkba napjainkban is. Nyilvánvalóan nagyon fontos odafigyelni, hogy az ember a kompatibilis kellékeket szerezze be: kötőhidakat, aljzatkiegyenlítőket, ragasztót, felületi lakkot, hogy az 22 mm vastag elemek gördülékenyen kapcsolódjanak egymásba stabil módon.

Ezt követően a garancia tartós, bármilyen lakásba fekteti le az ember. A csaphornyos vagy hagyományos (tömörfa) parketta a Lőrinc Parkett kínálatában elérhető háromféle típusban, ide tartozik a rusztikus és a natúr tölgyből készült típus. Ehhez csatlakozik az esztétikailag a tökéletesen passzoló szegélyléc, mely voltaképp keretet ad a parkettának.

Elsősorban a fából készült szegélyléc keretezi körül a legimpozánsabb módon, a rögzítése különböző módon valósulhat meg, klipsszel, ragasztással vagy klipsszel. A parketta – a többi más padlótípushoz hasonlóan – négyzetméter alapján vásárolható, hozzá a szegélyléc pedig méterenként. Gyakran még ezután sem bizonyos az ember, melyik típust válassza, de a cég személyzete szaktanácsot is ad, melyik lehet a legideálisabb padlótípus otthonunkba.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük